Če bi bil lahko sladoled moja edina hrana poleti, ko je vroče, bi bilo idealno

Tako, kako mi pa poleti odgovarjanja sladoled mi pa nobena druga hrana ne. Ampak žal lahko na dan pojem le eno manjšo skodelico, ker drugače mi lahko postane slabo. Preveč sladkorja in mleka mi ne paše prav preveč, odkar nisem več starat dvajset let. Tam do petindvajsetega je še šlo, potem pa ne več.

Če sem iskrena mi tudi pozimi, kar odgovarja, ampak ne več kot enkrat na teden. Raje imam sladoled kakor pa, kakšne tortice. Pa sem bila včasih bolje za čokolado in tortice, potem me je pa v nekem obdobju prav vse minilo. Nekaj časa niti nisem jedla sladic in sladkih stvari. Sedaj jih pa ponovno jem. Ampak ne vse, le nekatere.

Danes sem si ponovno kupila banjico, ki jo bom imela za cel teden. Edino, kar moram paziti je, da pojem na dan eno manjšo skodelico, ker če je normalna porcija sladoleda, je lahko spet preveč. Tako sem se odvadila sladkorja, da ga res ne smem preveč pojesti, če ga jem vsak dan. Nazadnje, ko sem pretiravala, sem imela zopet cel teden težave. Tudi sedaj moram na nekaj dni narediti odmor za vsak primer.

Če bi bil lahko sladoled moja edina hrana poleti, ko je vroče, bi bilo idealno

Včasih si res želim, da bi lahko pojedla več sladoleda v poletnih dneh in ne bi potrebovala druge hrane, bi bilo res odlično. Še kuhati mi ne bi bilo treba. Ampak žal nima sladoled vseh hranilnih snovi, ki jih telo potrebuje. To je pa mnogo bolj pomembno kakor pa uživanje v hrani. Čeprav vseeno občudujem ljudi, ki lahko jedo vso hrano, ne glede na to, koliko je hranljiva ali ne. Vedno se sprašujem, ali res nimajo nobenih težav. Razen to, da se jim vseeno vidi, da ne uživajo ravno zdrave hrane.