Notranje žaluzije so lahko rešitev marsikaterega problema

Nekaj časa nazaj sem dobila novo pisarno. Bila je res super. Bila je večja imela je lepo pozicijo, tako da sem imela tudi zelo veliko svetlobe v pisarni in na prvo oko je bilo res vse super.

Potem pa sem začela delati v pisarni in v popoldanskih urah in sem ugotovila, da začne sonce res močno nabijati direktno na mojo mizo, kjer ima računalnik, tipkovnico, monitor in miško. Vse to je postalo zelo toplo in seveda me je začelo vse to skrbeti. Prišla sem do neke rešitve, a sem seveda rabila pomoč. Našla sem neke notranje žaluzije in sem ugotovila, da bo to v bistvu res dobra rešitev.

Notranje žaluzije so lahko rešitev marsikaterega problema

Notranje žaluzije niso tako drage in rešile bi zelo velik problem, ki ga imam v pisarni. Tako se mi ne bi vse na mizi pregrevalo in normalno bi lahko gledala v ekran. Mela sem seveda tudi probleme z ekranom, saj je sonce tako močno bleščalo v ekran, da nisem več videla, kaj se dogaja na ekranu.

Šef je notranje žaluzije seveda podprl in jih tudi kupil, ter namestil v mojo pisarno. Sedaj imam nek mir in lepo službeno okolje.

Ko sem to prakticirala v službi, sem seveda potem tudi p0omsilal na moj dom. Doma ima zavese s katerimi je kar nekaj dela. Moram jih kar pogosto prati, likati in na okenskih policah nimam nobenega prostora za kakšno rožo, saj so gor zavese. Odločila sem se, da bom dala zavese dol in enostavno kupila notranje žaluzije tudi za doma in mislim, da mi bodo doma prišle res prav. To sem res naredila in vse zavese vrgla proč, kupila še nekaj novih rož in jih dala lepo na okensko polico, kjer mi zdaj lepo delajo naprej. Z to odločitvijo sem zelo zadovoljna, saj tako lahko delam normalno v službi kot tudi doma in to je vse kar mi je trenutno pomembno.