Poskrbite za vaš stil poleti na plaži in bazenu in oblecite poletne obleke

Sama sem se to poletje odločila, da si bom privoščila kakšne tri poletne obleke in jih nosila čez celo poletje, želela sem si ustvariti svoj stil. Vem, to je najtežje, da si ustvariš v glavi stil in šele potem greš v trgovino. No, to sem naredila jaz in seveda sem imela potem problem, ker kolekcija ni bila takšna, kot sem si jo jaz želela, poletne obleke so bile čisto drugačne, kot pa sem si jaz predstavljala.

Tako sem se pošteno namučila, ko sem hodila po trgovinah, nato pa sem našla eno trgovino, v katero ne bi drugače nikoli šla, ki je imela točno takšne obleke, kot sem si jih jaz želela. Tako sem dobila v tej trgovini kar štiri lepe poletne obleke.

Komaj sem čakala naš odhod na morje, letos smo šli na morje za cel mesec, tako sem se veselila, ker sem imela v mislih sebe in  obleke, katere bom nosila dan in noč. In res sem jih, pa še kako dobro sem se počutila v njih. Ker so vse štiri poletne obleke bile zelo tanke, mi niti ni bilo vroče, tako sem se počutila sproščeno, nič me ni zategovalo in še vroče mi ni bilo. 

To je bila moja naj boljša odločitev, od zdaj naprej ne nosim več majic in kratkih hlač, le še poletne obleke, ker se v njih počutim super. Drugo leto bom spet šla v to isto trgovino, da si kupim kaj novega, seveda bodo to poletne obleke, samo nove in novih barv, ker se bom teh sigurno naveličala. 

Ker smo mi cel mesec v kampu so poletne obleke res idealna rešitev, tako imaš pod njimi kopalke in nobenega kompliciranja ni, ko se želiš sleči, preobleči in na hitro skočiti v morje. Lahko samo rečem, da so poletne obleke za na plažo ni bazen zakon.