Idealni je parket cena pa je tista, ki nam povzroča težave

Če bi lahko izbirali brez, da bi se obremenjevali z drugimi stvarmi, bi definitivno izbrali parket cena pa je tista, zaradi katere nas skrbi, ker je parket precej drag, drži ceno če ves čas in če želiš imeti parket boš zanj tudi plačal več, kot pa za druge talne obloge. Moj mož je tehnik in dela za podjetje, kjer polagajo parket cena se giblje visoko, to je višji cenovni razred, bi lahko rekli.

Ker mož ve, kaj je dobro, je prepričan, da bomo tudi mi enkrat imeli parket cena ve, da se ne bo znižala, imel pa je eno idejo, da bi šefa prosil, če bi lahko parket naročil pri njemu, ker dobi popust in bi tako lahko prišli ceneje skozi. Tako se dela danes. Danes moraš biti malo iznajdljiv, ker drugače te ta današnji čas požre. 

Ker je moj mož zvesti delavec in prav nič ne dela za hrbtom in narobe, mu je bilo res težko, ko je moral vprašati za parket cena pa je bila tista ki ga je motivirala. Kajti mislil si je, da bo šef jezen na njega in da bo izgubil njegovo zaupanje. No, pa je vseeno vprašal in šef je odobril, le povedati je moral, da je res zanj in da ni za koga drugega. Tako smo tudi mi prišli do dneva, ko bo pri nas doma parket cena je bila tako nižja, ker drugače bi si ga težko privoščili in verjetno bi si dali položiti laminat.

Še dobro, da si lahko pomagamo med seboj, jaz rečem ,da so danes časi, ko ne smeš biti preveč izoliran in vse hoteti početi sam, kajti lažje je v skupini in če imaš okoli ljudi, ki ti lahko pomagajo. Sama nisem družabna, je pa zato moj mož toliko bolj, tako da on popravi naše povprečje, pa ne zato, ker ne bi želela, enostavno sem bolj nežna in rada sem doma z družino, drugega ne potrebujem. Mož pa je veseljak in poštenjak, tako ga ceni tudi šef, zato je dobil parket cena pa je bila veliko nižja, kot če bi ga nabavil sam.