Ko me ne bi dajala utrujenost, bi bila presrečna

Vsak dan si želim, da se drugo jutro vstanem spočita in da nisem utrujena, kar mi že dolgo ne uspe. Ne vem več, kako naj si pomagam, da pozdravim utrujenost kajti naredila sem že vse možno:

  • Dovolj spim
  • Jem dovolj zdrave hrane
  • Si vzamem čas zase
  • Jem dodatke v obliki vitaminov in mineralov

In utrujenost ne mine. Kaj naj storim, ne vem več in ne znam si pomagati. Bolj kot se trudim bolj sem utrujena. Včasih ampak res včasih pride dan, ko se počutim polna energije in moje telo ni težko, ampak lahko, takrat bi lahko premikala gore, šele takrat se zavedam, kako lepo je, ko te ne daje utrujenost in vem, da ne blefiram in se ne smilim sama sebi, da sem iz dneva v dan utrujena.

Edino kar sem opazila je, da nisem več mlada, sekiram pa se že celo življenje za vsako malenkost in potem sklepam ,da sem včasih to lahko predelala, danes pa me je utrujenost premagala in bom mogla začeti delati na sebi, da se bom sprostila. Edino to je kar še ne znam in sem neprestano napeta, ne spomnim se, kdaj sem nazadnje globoko sproščeno dihala in kdaj sem telo umirila z dihanje. Vem pa da je lahko utrujenost tudi zaradi tega. Naše psihično stanje je še kako pomembno, da smo zdravi in polni energije in to bi lahko bil vzrok zame. 

Kako pa to doseči?

Rešitev je, da se sam začnem ukvarjati z športom ali pa grem na duhovne vaje, utrujenost moram pozdraviti, tako ali drugače. Veste, ko nimate duševnega mira in neprestano nekaj tuhtate, zvečer ne morete zaspati , ker premlevate to in ono, potem pa nastopi utrujenost in vi se čudite. Potrebno je poskrbeti za duševni mir v vašem telesu in potrebno se je imeti radi. Kajti če se nimate radi, niste duševno mirni in utrujenost je lahko tu.