Ko vam telefon pade na tla in ne dela več, imate na voljo popravilo telefona

Ta dan se mi je zelo mudilo, tako sem preden sem šla domov, morala še v trgovino. Ker so se nosile maske, sem si skušala na hitro dati masko na obraz, takrat pa mi je padel telefon direkt na beton. Seveda se je razbil in vedela sem, da me čaka strošek popravilo telefona, ker je bilo steklo popolnoma razbito. Preko razbitega stekla, sem pogledala, če telefon še dela in je delal. Nisem imela več časa, da se ukvarjam z njim. Hitro sem šla v trgovino, da nabavim vse potrebno, potem pa domov.

Šele doma sem telefon v miru vzela v roke in vedela sem, da čimprej potrebujem popravilo telefona, ker mi bo ta nehal delati, saj je steklo bilo čisto razbito. Bila sem presenečena, da je še delal. Vedela sem, da v našem nakupovalnem centru obstaja servis telefonov, tako sem se takoj odpeljala tja, da mi naredijo popravilo telefona, ker vsi vemo, kako pogosto ga uporabljamo in koliko podatkov imamo lahko shranjeno na njemu. 

Zaposlen mi je povedal, da bo vse v redu, da se bo popravilo telefona naredilo že danes in da naj ne skrbim, ker bo telefon delal normalno. Takrat sem se potolažila. Tako sem prišla drugi dan, po svoj telefon. Strošek je bil visok, a kaj hočem, ne bom si sedaj kupovala novega telefona, še vedno je bilo cenejše popravilo telefona, kot pa da bi kupila novega.

Telefon mi spet dela, seveda sem sedaj bolj pozorna nanj, ne vem pa, koliko časa bo tako, saj veste, da se nam vedno mudi in tako nam telefoni pogosto padajo na tla. Še dobro, da se da narediti popravilo telefona, kajti drugače, bi se prodalo še veliko, veliko več telefonov. Samo pomislite, kolikokrat padejo telefoni na tla.