Liposukcija mi je rešila telo

Hitro pride obdobje, ko se trdovratne maščobe naberejo na različnih delih telesa in takrat liposukcija ni edina rešitev. Sama sem bila vedno športni tip človeka in šport je bil moje življenje. Bila sem mlada in trenirala, je pa res, da nisem imela podpore iz strani prehrane. Ne morem sedaj govoriti, da so to starši krivi, ker je moja mami vedno kuhala domače in dobro, vendar pa telo potrebuje določeno prehrano. Ko sem si ustvarila družino, sem se pošteno zredila in večkrat je bila liposukcija v moji glavi, čeprav sem vedela, da sem čisto sama kriva za to in da bi se mogla prej spravit v red.

Pa saj veste kako je, ko vas doma čaka dete, služba, ne pospravljeno stanovanje, kuharija, vse skupaj vas tako izmuči, da se zvečer le usedete in ste koma, kako naj potem zvečer še telovadim in ne jem ničesar. Ampak vedela, sem da me to čaka, kajti moja postava je postala neprepoznavna in moj obraz ni imel več nasmeha, liposukcija pa ni prišla v poštev, ker niti denarja nisem imela.

Pa smo šli. En dan dieta, drugi dan telovadba, tretji dan nažiranje, četrti dan jokanje in tako vse do enega meseca. Dokler nisem zbolela in se mi je imunski podrl. Takrat pa ni bila možna liposukcija, ampak streznitev. Tako je to bil dan, ko sem naredila konec, začela sem zdravo živeti, zdravo jesti, telovaditi, teči, hoditi, ni da ni. Bilo je hudih 14 dni, vendar sem zmogla, v glavi liposukcija ni imela več mesta in vedela sem kaj hočem in uspelo mi je. Po 9 mesecih sem se spet z veseljem pogledala v ogledalo, trdovratne maščobe ni bilo več in koža je bila napeta, liposukcija pa je bila pozabljena. Sedaj sem srečna 40 letnica, ki se na plaži z veseljem sleče v kopalke in poigra z otroci.